Cel mai ieftin RCA

Orice sofer vrea sa achizitioneze cel mai ieftin RCA de pe piata, avand in vedere faptul ca cel mai important criteriu de selectie al unei asigurari auto obligatorii este reprezentat de pret. In orice caz insa, tariful unei polite este influentat de diversi factori care tin de tipul masinii, dar si de istoricul la volan al soferului. Pentru a afla care este cel mai ieftin RCA de pe piata, poti folosi un calculator RCA cu ajutorul caruia iti sunt afisate toate ofertele de asigurare de la toate companiile de profil.

Pretul unei polite este afisat in urma completarii unui formular, completare care nu necesita mai mult de 3 minute. Soferului ii sunt solicitate date precum: tipul masinii, marca, modelul, capacitatea cilindrica. De asemenea, tariful poate varia daca este vorba de o persoana fizica sau de una juridica atunci cand este solicitat un RCA.

Polita difera de la caz la caz si in functie de data la care a fost obtinut permisul, localitatea in care se afla soferul, daca acesta este pensionar / bugetar / veteran de razboi / daca are copii / daca este o persoana cu handicap/ daca locuieste in mediul rural sau urban. In cazul in care o persoana nu are suficient timp la dispozitie pentru a completa acest formular, poate apela la ajutorul unui operator din cadrul departamentului de call-center. Acesta ii va prezenta ofertele existente de la mai multe companii de asigurari, in asa fel incat sa fie aleasa acea polita care il avantajeaza cel mai mult.

Atunci cand un sofer face comanda unei polite prin telefon, va pune la punct in cadrul apelului si detaliile legate de livrarea politei. Soferii din Bucuresti au livrarea gratuita, iar oferta este valabila si pentru soferii din provincie, insa doar daca valoarea politei depaseste 150 de lei. Cei care au mai achizitionat deja cel mai ieftin RCA nu mai trebuie sa introduca din nou toate informatiile in formular. Nu trebuie decat sa noteze codul cotatiei sau seria de sasiu intr-un camp special creat, iar polita este calculata instant.

Posibilitatea de a comanda online reprezinta un avantaj important atunci cand vine vorba de achizitionarea unei polite RCA, deoarece soferul nu mai este nevoit sa mearga de la un asigurator la altul pentru a gasi cea mai buna oferta de pe piata, atat timp cat le gaseste pe toate la un loc prin intermediul internetului.