Stiri asigurari
In 2020 numarul locuintelor asigurate cu o polita PAD a crescut

In 2020 numarul locuintelor asigurate cu o polita PAD a crescut Nu toata lumea stie ca exista o polita obligatorie a locuintei si potrivit unui studiu efectuat de PAID, societatea care se ocupa cu emiterea acestor polite, cifrele celor care isi cumpara polita este destul de mic.
Riscurile acoperite de aceaasta polita sunt: cutremur, inundatii, alunecari de teren.
Pretul unei astfel de polite este unul mic, 20...mai multAsigurarea rca in format electronic

Asigurarea rca in format electronic In sfarsit, in septembrie anul curent, ASF a reglementat posibilitatea de a prezenta, in cazul unui control al politiei, aasigurarea rca in fomrat electronic, de pe orice dispozitiv mobil.

Nu cu mult timp inainte politia acorda amenzi in momentul in care soferii nu prezentau polita in format fizic. Acum s-a rezolvat acest aspect.

Ce e bine de...mai multCartea verde e acum alba

Cartea verde e acum alba Din aceasta vara, ASF a decis sa scoata verdele din cartile verzi. Daca renuntarea la partea verde de obiecei are conotatie negativa simbolizand renuntarea la natura, de data asta decizia este una buna, renuntand la folosirea colorantilor de pe asigurarile RCA.

Incepand cu 1 iulie 2020 cartea verde, cealalta jumtate a foii pe care era printata ...mai multAsigurari AllianzAsigurari Asirom
Asigurari CityAsigurari Euroins
Asigurari GeneraliAsigurari Grawe
Asigurari OmniasigAsigurari Groupama
Rca-ieftin.com © 2007 - 2020 | Tests and quizzes