RCA online


De ce as comanda un RCA online de pe internet?

Odata cu dezvoltarea internetului, soferii au posibilitatea de a-si comanda un RCA online in doar cateva minute si urmand cativa pasi. Motivele principale pentru care conducatorii auto apeleaza la internet pentru incheierea politelor se bazeaza in primul rand pe simplitate si pe usurinta procedurii, care le asigura comoditatea pe care si-o doresc. Inainte, soferul trebuia sa se deplaseze personal la diverse agentii ale societatilor de asigurare pentru a afla care sunt preturile pentru un RCA. Practic, nu exista posibilitatea de a face comparatii intre tarifele practicate de mai multi asiguratori.

Prin intermediul mediului online, un sofer poate afla singur care este tariful politei, folosind un calculator RCA. In urma completarii unor date necesare, este afisata o lista de tarife existente la toti asiguratorii care au dreptul de a elibera o astfel de asigurare.

Formularul de calcul cuprinde pe de o parte informatii referitoare la sofer, iar pe de alta parte date care vizeaza masina condusa. Completarea formularului nu depaseste 3 minute, iar tarifele sunt afisate instant, imediat ce toate campurile sunt complete. Practic, soferul are la indemana un instrument de calcul rapid si simplu de utilizat, care ii ofera ulterior posibilitatea de a alege, dintr-o lista de preturi si companii de asigurare, RCA-ul pe care il doreste.

Dupa ce a ales o anumita polita, soferul o poate comanda in cateva minute, fie direct, fie solicitand sa fie sunat inainte. Impreuna cu operatorul de la departamentul de call-center, va stabili ziua si ora la care va putea primi polita acasa. Odata ce comanda s-a facut online, nu mai este nevoie ca soferul sa se deplaseze la o agentie anume, ci polita vine acasa, printr-un curier.

Plata RCA-ului se poate face fie prin internet banking, fie ramburs, in momentul in care curierul ajunge la adresa specificata. Un alt avantaj al comandarii prin internet consta si in faptul ca soferul poate refuza polita la primire in cazul in care observa ceva in neregula, iar banii ii sunt returnati.

Calculator rca onlineAsigurari AllianzAsigurari Asirom
Asigurari CityAsigurari Euroins
Asigurari GeneraliAsigurari Grawe
Asigurari OmniasigAsigurari Groupama
Rca-ieftin.com © 2007 - 2021 | Tests and quizzes