Asigurare RCA ieftin


asigurare rca

Unde gasesti o asigurare RCA ieftina?

Orice sofer judeca o asigurare RCA si prin prisma pretului. Daca este ieftina, e buna. Daca pretul e ridicat, sunt sanse destul de mici sa fie incheiata. De aceea, cei mai multi conducatori auto solicita si cumpara polite RCA la tarife cat mai mici, astfel incat bugetul lor sa nu fie afectat major.


Unde gasesti o polita RCA ieftina?

Cand nu stii unde anume sa cauti o asigurare RCA cu un pret mic, poti incepe prin a face o cautare in mediul online. Mediul online iti ofera posibilitatea de a face comparatii de preturi, de a afla care sunt ofertele companiilor de asigurare si de a alege ceea ce ti se pare tie cel mai avantajos.


In plus, poti comanda polita RCA online fara nici o problema. Nu mai trebuie sa mergi din agentie in agentie pentru a afla care sunt cele mai bune preturi, pentru ca ai totul la indemana: modalitatea de calcul, tarifele si posibilitatea de a comanda. Un ajutor important oferit soferilor este reprezentat de calculatorul de asigurari auto, prin intermediul caruia poate fi calculat pretul pentru o asigurare RCA. Sunt necesare cateva informatii referitoare la masina, cum ar fi capacitatea cilindrica, puterea, tipul de combustibil folosit, marca si modelul masinii, toate aceste informatii fiind importante pentru stabilirea pretului asigurarii.


De asemenea, mai sunt solicitate date referitoare la cel care isi asigura masina: CNP, localitatea din care este, data de obtinere a permisului. O alta sectiune a formularului de calcul RCA este reprezentata de posibilele reduceri la tariful asigurarii, care se aplica in cazul celor care au in intretinere copii minori, care sunt bugetari / pensionari / student /someri.


O asigurare RCA este mai ieftina si in momentul in care respectivul sofer nu a avut daune. El intra intr-o anumita clasa de bonus, care ii aduce o reducere cuprinsa intre 5% si 50%. In schimb, este mai dificil sa gasesti o polita RCA cu un pret redus in conditiile in care apartii de o clasa de malus. Intr-un astfel de caz, poti plati mai scump o asigurare cu pana la dublul pretului ei, daca intri in clasa de malus M8. In orice caz, pentru a fi sigur ca gasesti o polita mai ieftina decat ai fi gasit-o in momentul in care ai incheia-o direct la o agentie a unei companii de asigurari, apeleaza la un broker specializat pe acest domeniu, deoarece prin intermediul lui poti beneficia de reduceri de pret si de cele mai bune oferte de pe piata. Sper ca informtiile ti-au fost de folos!

Calculator asigurare rcaAsigurari AllianzAsigurari Asirom
Asigurari CityAsigurari Euroins
Asigurari GeneraliAsigurari Grawe
Asigurari OmniasigAsigurari Groupama
Rca-ieftin.com © 2007 - 2023 | Tests and quizzes