RCA Ieftin si bun


Cum gasesti un RCA ieftin si bun?

Orice sofer isi doreste un RCA ieftin si bun, avand in vedere faptul ca acest tip de asigurare este obligatorie. Practic, apare problema unei cheltuieli nedorite, insa care trebuie realizata. De aceea, se impune gasirea unui RCA cat mai ieftin si mai avantajos, in asa fel incat sa nu lase o gaura in bugetul de care dispune un sofer.

Exista, din fericire, mai multe aspecte pe baza carora un sofer poate gasi un RCA ieftin si bun. Inainte de toate, acesta poate folosi un calculator RCA cu ajutorul caruia poate afla care sunt tarifele existente pe piata la diversele societati de asigurare, in ceea ce priveste cazul lui.

In calculul unei polite RCA sunt luate in considerare criterii precum: varsta soferului, istoricul acestuia la volan (daca a avut sau nu daune in trecut, daca a fost sau nu implicat in accidente), daca este sau nu bugetar / pensionar/ daca are copii si asa mai departe.

Practic, un RCA poate fi mai ieftin in unele dintre urmatoarele situatii: soferul este pensionar / bugetar / student. De asemenea, cei care au copii beneficiaza de o reducere, considerandu-se ca un tata / o mama este mai responsabil / a la volan. De asemenea, si sistemul bonus malus poate aduce reduceri, insa doar intr-una din situatii. In momentul in care soferul apartine de o clasa de bonus, acesta poate beneficia de o reducere a pretului politei de maxim 50%, atunci cand este incadrat in clasa B 14. In schimb, cei care ajung la clasa maxima de Malus, adica M8, vor plati dublul pretului asigurarii RCA oferit de asigurator.

Dincolo de folosirea unui calculator RCA, extrem de util de altfel, se recomanda apelarea la un broker de asigurari, care te va indrepta spre cele mai bune oferte de pe piata de asigurari RCA. Cu ajutorul lui vei gasi fara indoiala un RCA ieftin si bun, care iti va asigura linistea la volan pe parcursul unui an intreg (atunci cand alegi sa inchei asigurarea pe o perioada de 12 luni).

Dincolo de toate acestea, beneficiezi de asigurari RCA ieftine atat timp cat reusesti sa te tiii departe de accidente si provocarea de daune. Intrarea in clasele de malus sunt cele care iti pot mari neasteptat de mult tariful pentru polita de asigurare obligatorie de raspundere civila auto. Daca reusesti insa sa fii un sofer disciplinat, sansele de a beneficia de un RCA ieftin si bun sunt destul de mari.

Calculator asigurare


Asigurari AllianzAsigurari Asirom
Asigurari CityAsigurari Euroins
Asigurari GeneraliAsigurari Grawe
Asigurari OmniasigAsigurari Groupama
Rca-ieftin.com © 2007 - 2023 | Tests and quizzes