Asigurari CARGO

Ce se poate asigura?

Orice persoana fizica/juridica poate asigura bunurile transpotate pentru riscurile ce pot sa apara in timpul transportului atata timp cat una dintre localitatile de expeditie, respectiv destinatie, este pe teritoriul Romaniei.

Ce riscuri acopera polita de asigurare CARGO? Prin intermediul acestui tip de asigurare sunt acoperite riscurile de pierdere sau avariere a bunurilor in timpul transportului terestru, maritime sau combinat, extern si intern.

Conform Institute of London Underwriters asigurarea cargo se poate incheia in una din urmatoarele variante: “A”, “B” sau “C”. Prin asigurarea “toate riscurile” – conditia “A” sunt acoperite toate riscurile de pierdere sau deteriorare a bunurilor asigurate, mai putin excluderile generale. Prin asigurarea “protectie generala” – conditia “B” este acoperita pierderea sau deteriorarea bunurilor asigurate cauzata de: incendiu, explozie; impotmolire, esuare, scufundare sau rasturnare a ambarcatiunii ori navei; rasturnare sau deraiere a mijlocului de transport terestru; coliziune sau contact al ambarcatiunii, navei sau mijlocului de transport cu un obiect exterior, altul decat apa. In afara de aceste riscuri, conditiile “B” si “C” nu acopera daunele produse cu intentie de orice persoana.Asigurari AllianzAsigurari Asirom
Asigurari CityAsigurari Euroins
Asigurari GeneraliAsigurari Grawe
Asigurari OmniasigAsigurari Groupama
Rca-ieftin.com © 2007 - 2023 | Tests and quizzes