Asigurari RCA Ieftine


Asigurari RCA ieftine. Unde le gasim?

Asigurarea de tip RCA este obligatorie, de aceea criteriul principal dupa care este selectata o astfel de polita este reprezentat de pretul cat mai mic. Astfel, soferii cauta in special asigurari RCA ieftine, care sa nu le afecteze major bugetul de care dispun atunci cand vine vorba de asigurarea masinii.

Unde pot fi gasite insa astfel de asigurari RCA ieftine? Preturile oferite de companiile de asigurari de pe piata sunt cat se poate de variate, avand in vedere faptul ca pe o piata libera, acestea au dreptul de a stabili propriile tarife, tinand cont de diverse aspecte, precum politica de dezvoltare, categoria de risc vizata, conditiile de asigurare si despagubire, reputatia, bonitatea financiara si reasiguratorii pe care ii au societatile de asigurare.

Pentru a gasi cele mai mici preturi de pe piata, se recomanda inainte de toate apelarea la un broker de asigurare. Acesta cunoaste mult mai bine toate ofertele existente pe piata si te poate indruma spre cele mai ieftine variante. De asemenea, pentru a identifica cele mai avantajoase asigurari RCA ieftine, poti folosi si un calculator RCA, un instrument usor de folosit, aflat la indemana oricui. Pentru a afla tarifele in cazul masinii tale, va fi nevoie de introducerea unor informatii, care influenteaza, fiecare in parte, pretul asigurarii.

Sunt solicitate date precum: tipul vehiculului, capacitatea cilindrica, tipul de combustibil folosit, marca masinii, modelul, tipul utilizarii (in interes personal sau taxi), seria de sasiu, localitatea in care locuieste soferul, CNP-ul acestuia (folosit pentru identificarea clasei de bonus sau malus de care apartine respectivul conducator auto), data de obtinere a permisului (si vechimea la volan influenteaza pretul RCA-ului), numarul de daune, daca soferul are sau nu copii, daca este bugetar / pensionar / somer/ student si alte informatii.

Una dintre cele mai importante reduceri care pot fi aplicate in cazul unei polite RCA este reprezentata de sistemul bonus malus, mai exact de clasa bonus. In momentul in care un sofer reuseste sa nu fie implicat in accidente si nici sa provoace daune, el va intra intr-o clasa bonus, maximul de reducere fiind reprezentat de B14, in urma caruia va fi aplicata o reducere de 50%.

Daca un sofer indeplineste macar o parte din aceste conditii prezentate pana acum, el poate beneficia de asigurari RCA ieftine, care nu ii vor afecta bugetul si care ii vor da posibilitatea de a circula fara probleme pe drumurile publice.

Calculator asigurare


Asigurari AllianzAsigurari Asirom
Asigurari CityAsigurari Euroins
Asigurari GeneraliAsigurari Grawe
Asigurari OmniasigAsigurari Groupama
Rca-ieftin.com © 2007 - 2023 | Tests and quizzes