Asigurari auto

asigurari auto

Asigurarile auto sunt niste contracte intre un detinatorii de autovehicule si companiile de asigurari care au rolul sa ii protejeze din punct de vedere financiar pe acestia, in cazul in care se intampla un eveniment neplacut cu bunul lor. Cu alte cuvinte se plateste o suma pentru a prelua riscul de a se intampla ceva cu autovehiculul respectiv.

Sunt 2 tipuri de asigurari auto

:

-asigurari auto obligatorii (asigurarea de raspundere civila auto - asigurarea rca)
-asigurari facultative - (asigurari casco sau asigurari de asistenta rutiera)

Din cele 2 tipuri de asigurari auto legislatia din Romania te obliga sa ai incheiata asigurarea auto de raspundere civila RCA, pentru a circula pe drumurile publice. Decizia de incheiere a unei asigurari auto facultative ar trebui sa vina in urma unui calcul matematic care sa imbine mai multi factori: istoricul tau de sofer, nevoia de siguranta, pretul asigurarii auto, etc.

In acest moment, pe site-ul nostru aveti posibilitatea de a compara ci comanda polita de raspundere civila auto la cei mai importanti asiguratori din Romania. Pentru a stabili pretul unei astfel de asigurari e necesar sa introduceti un set de date despre proprietarul autovehiculului, un set de date despre caracteristicile autovehiculului si catevaa date despre soferul care urmeaza sa conduca aceasta masina.

Momentan pentru incheierea unei asigurari facultative sunt putine comparatoare online dat fiind faptul ca majoritatea companiilor de asigurari din Romania doresca sa faca inspectie de risc (poze ale aautovehiculului din mai multe unghiuri) inainte sa incheie o asigurare auto facultativa.

Pentru ca dumneavoastra sa puteti alege cel mai bun pret pentru asigurarea auto, echipa rca-ieftin.com va pune la dispozitie un calculator online pe care il puteti folosi accesand linkul de mai jos :

Calculator asigurari auto

De ce sa alegeti serviciile noastre ?
  • Polita de asigurare auto poate fi comandata online
  • Tinand cont de timpul redus de care dispuneti polita va fi livrata gratuit pe email sau la cerere prin Posta Romana.
  • Va oferim tarifele practicate de cele mai importante societati de asigurari din Romania.
  • Indiferent daca va deplasati la societatea de asigurari sau comandati polita online, pretul ramane neschimbat.
De ce este necesara asigurarea auto RCA ?

Asigurarea de raspundere civila auto este obligatorie pentru toate pentru persoanele fizice si juridice care detin autovehicule si este atat in interesul tertului pagubit, dar si a celui care a produs paguba. Prin intermediul asigurararii RCA se acopera prejudiciul cauzat tertilor in accidente de autovehicule provocate din vina asiguratului.

In cazul in care ai decis sa cumperi polita prin intermediul nostru, nu uita ca iti gasesti polita oricand in contul tau.Asigurari AllianzAsigurari Asirom
Asigurari CityAsigurari Euroins
Asigurari GeneraliAsigurari Grawe
Asigurari OmniasigAsigurari Groupama
Rca-ieftin.com © 2007 - 2023 | Tests and quizzes